Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Cégismertető

CÉGISMERTETŐ  

 - Törekszünk arra, hogy ne csak tollat és papírt adjunk el, hanem az írás örömét, azt az érzést, amikor egy jó toll könnyedén szalad a fehér papíron. Szeretnénk, ha nem genothermet és iratrendezőt vennének nálunk, hanem a rendszerezettség érzését. -

Tisztelt Látogató, leendő Partnerünk,

Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk és bízunk benne, hogy hamarosan megtisztel vásárlásával vagy a kapcsolat felvételével.

Néhány szóban egy kis "cégmese" 

Másfél évtizedes kereskedelmi ("multis" és kkv-s) tapasztalattal a hátunk mögött évek óta vágytunk már egy saját vállalkozásra, de nem tudtuk mi legyen az.

Aztán jött egy lehetőség, melynek eredményeként ma egy másfél évtizedes múlttal bíró vállalkozást viszünk tovább tulajdonosként, új céggel, új névvel, új arculattal, új stratégiával és nagyon széles kínálattal. 

( Azért, mire idáig eljutottunk, már "begyűjtöttünk" néhány évnyi irodaszeres - értékesítési/beszerzési - tapasztalatot is, tehát nem voltunk már zöldfülüek ebben az iparágban sem.)

Cégünk, a BA-RA Irodaszer Kft, nem más, mint egy papír-írószer üzlet és a hozzá kapcsolódó cégellátó üzletág, valamint internetes értékesítés. 

Összesítve a lényeg...

... kiknek és miért ajánljuk cégünket - akár a neten, akár az üzletünkben. 

Diákoknak, szülőknek, otthonra vásárlóknak ajánljuk magunkat,

HA,      időigényesnek és drágának találják a plazabeli papír-írószer boltokat,

            udvariatlannak, személytelennek és időrablónak a hypermarketeket,

Irodáknak és cégeknek ajánljuk szolgáltatásunkat,

HA,      személytelennek és lassúnak ítélik a nagy cégellátó vállalkozásokat,

            drágának a plaza papírboltokat.

Miért érdemes még hozzánk jönni?

  • mert ha valamit nincs nálunk, azt 24-48 órán belül megszerezzük,
  • mert termékigényét eljuttathatja hozzánk a webáruházon keresztűl vagy e-mail-en ...                     ... amit aztán célbajuttat egy futár vagy átveheti egy PickPackPont-on, de akár személyesen is,
  • mert üzletünkben van: spirálozás, fénymásolás,  laminálás, nyomtatás,  bélyegzőkészítés és szkennelés, (e-mail-ben juttassa el hozzánk dokumentumait majd a kész kötészeti anyagot vegye át a futártól vagy a PPPonton.
  • mert szakmai tanácsot is adunk (térítés nélkül!).

Aki inkább a hagyományos vásárlást részesíti előnyben, azt szeretettel várjuk kiskereskedelmi üzletünkben:

      1133 Budapest, Dráva u. 5/d.         H - CS: 10.00 - 17.30;   P: 10:00 - 16:30 óra között. 

Ezennel Önnek is felkínáljuk szállításunkat, szolgáltatásainkat és az egyedi árképzés lehetőségét.

Egyedi árak és szolgáltatások kapcsán keressen bennünket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

      bara@barairodaszer.hu

      06-1 /412-1634

      06-70 / 608-2014

Reméljük, hogy a közeljövőben megtisztel bennünket érdeklődésével vagy ajánlatkérésével, esetleg látogatásával!

Üdvözlettel:

BA-RA Irodaszer Kft.

Zárszó:

Sok mindent szeretnénk, hiszen a kereskedő akkor sikeres - azaz, akkor él meg választott szakmájából - ha a vevők újra és újra vásárolnak nála. A hosszú távú üzlet alapja a kölcsönös előny, amit a szakmában win-win szituációnak neveznek. Mindegy, hogy az üzlet során autó, irodaszer, iskolaszer vagy arany lánc cserél gazdát, az elv ugyan az. Tehát mindkét félnek előnnyel - haszonnal - kell zárnia a kereskedést. Mi is erre törekszünk. Miben is nyilvánul meg ez?  Kerüljük a "padló" árakat, mert abból ritkán él meg a kereskedő illetve nem biztos, hogy valóban jó minőséget kap a vevő. Abban is megnyilvánul, hogy igyekszünk többlet szolgáltatást adni, külön felár nélkül. Hisszük, hogy ár és szolgáltatás versenyében - hosszú távon - az utóbbi győz.