ELMŰ-ÉMÁSZ PARTNERPROGRAM

Cégünk résztvesz az ELMŰ-ÉMÁSZ kis- és középvállalkozások számára indított Partnerprogjamjában. A programban résztvevő kis- és középvállalkozások számára adunk kupon kedvezményt három termékcsoportból.

Az alábbi termékcsoportokban biztosítunk 15% kedvezményt:

  • irodai kisgépek
  • iratrendezési termékek
  • írószerek árából

zoknak az ELMŰ hűségkártya tulajdonosoknak, akik

-fellátogatnak a promóció oldalára (partnerprogram.elmu.hu) és onnan a letöltött kedvezményes kupont a Szolgáltatónak a személyes vásárlás során azt bemutatják vagy

-az ELMŰ-ÉMÁSZ hűségkártyát a Szolgáltatónak  a személyes vásárlás során felmutatják, vagy

- webshoppon keresztül él, a (partnerprogram.elmu.hu oldalon) letöltött kuponon szereplő egyedi webshoppos kódot a Szolgáltató weboldalán fizetéskor a „Kupon beváltása" rubrikában feltűntetik.

Egy vásárlásnál egy kupon használható fel.  A kupon beváltása  minimum bruttó 500 forint értékű vásárlás esetén váltható be.

Kampány időszak:.   2016. január 1- 2016 december 31-ig.

Kupon beváltás:       2016. január 1- 2016 december 31-ig.

Beváltóhely:   www.ba-ra.hu       vagy

                        BA-RA Papír-Írószer üzlet

                        1133 Budapest, Dráva utca 5/d        

A Szolgáltató vállalja, hogy a kedvezményes vásárlásra jogosító kupont felmutató vásárlók kedvezményét a jelen bekezdésben megjelölt beváltási időszakban korlátozás nélkül teljesíti.

VÁSÁRLÁS MENETE

Válassza ki a megvásárolni kívánt termékeket, majd tekintse meg a kosár tartalmát a jobb felső sarokban. Amennyiben befejezettnek tekinti a vásárlást, kattintson a "Megtekintés" gombra. Ezt követően a "Kupon beváltása" ablakban írja be az üres téglalapba a kuponkódot és kattintson a "Beváltás" gombra. A kedvezményt azonnal megtekintheti a jobb oldali elszámolás blokk ELMŰ PARTNERPOGRAM sorában. Ezek után vagy folytatja a vásárlást a  "Vásárlás folytatása"  gombra kattintva  vagy lezárja azt, a  "Tovább a pénztárhoz" gombbal. Ez utóbbi megnyomásával a "Pénztár" menü pontba érkezik, ahol a rendszer végigvezeti a végső lépéseken.  Kérdés esetén keresse Kollégánkat.

További információk: http://www.elmu.hu/#!/kisvallalkozasok/ajanlataink/partnerprogram                                                                                                                                               http://www.partnerprogram.elmu.hu/

 

Közösségi média

               

Kövessen bennünket!
Közlendők

Tisztelt Látogató,

Kedves Partnerünk,

Köszöntjük webáruházunkban és reméljük, hogy megtalálja a keresett terméket! Ha mégsem vagy EGYEDI ÁRAKAT, illetve KONDÍCIÓKAT szeretne, akkor írjon vagy hívjon bennünket. 

                 Köszönettel:                     BA-RA Irodaszer Kft.

Az áruházban látható árak BRUTTÓ árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák!

A WEBSHOP ÉS AZ ÜZLET KÉSZLETE NEM AZONOS, EZÉRT BOLTI VÁSÁRLÁS ELŐTT KÉRJEN KÉSZLETINFORMÁCIÓT!

SZABÁLYOK  "Szigorú számadású nyomtatványok"  vásárlásával kapcsolatban.

    

Fogyasztó-Barát