null

Kreatív, készségfejlesztők
Rendezés:
11.417 Ft
"Varázsolj a Crayola különleges nyomdájával! A Color Wonder termékek már önmagukban is rendkívüliek, hiszen általuk a gyerekek maszatmentesen alkothatnak. A Color Wonder speciális filcek csak és kizárólag a kifestőben hagynak nyomot. Összerajzolhatod magad, az asztalt, akkor sem fog látszani semmi, hiszen bármilyen más felületen a filcek nyomai átlátszóak maradnak. Ez aztán a varázslat! Nincsenek összekent kis kezek, ruhák, bútorok! Színezd ki a készletben található filcekkel a nyomdaképeket, nyomd rá a papírra és lásd milyen csodaszép rajzokat hoztál létre! A világító nyomdavarázs azt is előre megmutatja, hogy az átlátszónak tűnő filceid milyen színnel fognak majd a papíron. Csak helyezd bele őket a szerkezetbe és a pecsét világítva láttatja, hogy milyen színű tintával fog fogni kiválasztott filced. Alkotásra fel!"
Webáruházi készletről rendelhető
11.417 Ft
A legújabb Crayola játékkal, az Irka-firka szőnyegen most szinte bárhol nekiállhatsz a rajzolásnak. Csak ki kell teríteni a szőnyeget és a benne tárolható filcekkel már indulhat is a móka! A szőnyeg mellett található különleges ecsettel egy szempillantás alatt el lehet távolítani a filctollak nyomait nem csak a szőnyegről, de még a ruháról is. A kreativitást fejlesztő játék szőnyeg mérete kb. 61 x 91,5 cm. A szőnyeg összehajtva, kis helyen is tárolható, szállítása egyszerű. A filcek egy speciális anyaggal vannak töltve, ezért is lehet könnyen eltávolítani a különböző felületekről. A speciális filcek színe, halványabb, mint egy hagyományos filcnek! Az Irka-firka termékek lényege, hogy a filcek színe azonnal, könnyen és maradéktalanul lejöjjön bármely felületről (pl. fal, bőr, textil, szőnyeg, fa, stb.). Ennek érdekében a filctollak festéke a hagyományos filctollakéhoz képest eltérő pigmenteket tartalmaz, így a filctollak színe halványabb, mint a papíron használható, nem Irka-firka filctollaké. A játék 3 éves kortól ajánlott. A szett tartalma: 1 db szőnyeg, 4 db filctoll és 1 db törlőpálca. 
Webáruházi készletről rendelhető
Kövessen bennünket!
Közösségi média

               

Fogyasztó-Barát
Közlendők

Tisztelt Látogató,

Kedves Partnerünk,

Köszöntjük webáruházunkban és reméljük, hogy megtalálja a keresett terméket! Ha mégsem vagy EGYEDI ÁRAKAT, illetve KONDÍCIÓKAT szeretne, akkor írjon vagy hívjon bennünket. 

                 Köszönettel:                     BA-RA Irodaszer Kft.

Az áruházban látható árak BRUTTÓ árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák!

A WEBSHOP ÉS AZ ÜZLET KÉSZLETE NEM AZONOS, EZÉRT BOLTI VÁSÁRLÁS ELŐTT KÉRJEN KÉSZLETINFORMÁCIÓT!

SZABÁLYOK  "Szigorú számadású nyomtatványok"  vásárlásával kapcsolatban.