Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

         Adatvédelmi nyilvántartási számaink:  NAIH-85830/2015.  és   NAIH-85992/2015.

         " webáruház üzemeltetéséhez kapcsolódó adatbázis kezelése. csomagküldés. "  valamint   "hírlevél          küldése céljából kezelt adatbázis"                                            

Általános tudnivalók

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek - 2011.évi CXII. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló vonatkozó törvényben foglaltaknak -  megfelelően jártunk el.

Webáruházunkat úgy is meglátogathatja, hogy nem ad meg magáról semmiféle információt. Rendeléshez/vásárláshoz viszont szükség van regisztrációra vagy a felhasználó azonosítására.
A regisztráció illetve azonosítás során keletkező információkat, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.

Személyes adataira a rendeléselfogadás és a szállítás kapcsán létrejött szállítási szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében van szükség. Ennek során számlázási, szállítási és kapcsolattartói adatokat kérünk: név, cím, e-mail cím, telefonszám. Ezen adatok megadása - az adatkezelés jogalapja - önkéntes, tehát az érintett hozzájárulásával történik és azok kezeléséhez az ÁSZF elfogadásával az érintett hozzájárul. Az ÁSZF elfogadásával továbbá hozzájárul e-mail címének hírleveles kapcsolattartásban való felhasználáshoz. Amennyiben nem kíván hírlevelet vagy egyéb írásos tájékoztatót kapni, úgy a Kapcsolat menüpontban található e-mail címre küldött elektronikus levelével VAGY bármely elektronikus levelelünkre küldött válaszával lemondhatja azt. Adatait, külön kérés esetén töröljük a ba-ra.hu rendszeréből.

A BA-RA Irodaszer Kft. kötelezettséget vállal arra, hogy személyes adatait csak a www.ba-ra.hu weboldalról történő megrendelés illetve hírlevél-küldés lebonyolításához szükséges mértékig és az Ön hozzájárulásával használja, tárolja, illetve dolgozza fel. Az adatokat kizárólag az említett célból - szállítás lebonyolítása - igénybe vett közreműködőknek – a szállításban/kézbesítésben résztvevő cég és annak alkalmazottai (alvállalkozó/k)-  a közreműködéshez szükséges mértékben, csak belföldre továbbítja. Az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Alvállalkozók - harmadik fél - akiknek szállítás/kézbesítés céljából az Ön adatait a tevékenység idejére kiadjuk:

- Fáma First Kft.   (1194 Budapest, Viola u. 38.)  - Fáma Futár

- Sprinter Csomag és Logisztika Kft. (1097 Budapest, Táblás u. 39.) - Pick Pack Pont

Alvállalkozóknak továbbítótt adatok: név, szállítási cím, e-mail cím, telefonszám

Külön értesítés nélkül a BA-RA Irodaszer Kft. csak a törvényben előírt esetekben adhatja ki az Ön személyes adatait.

Adatkezelők és adatfeldolgozók valamint az adatkezelés helyszínei

BA-RA Irodaszer Kft. 1138 Budapest, Dráva u. 5/d; 1/412-1634 valamint 1144 Budapest, Ond vezér útja 41. 1/7.

Rakovics Krisztina - 30/479-5191  adatkezeléssel összefüggő tevékenység:   számlázás, kapcsolatfelvétel egyeztetés céljából, kézbesítés szervezése

Rakovics István - 70/778-9569   adatkezeléssel összefüggő tevékenység: értesítések és eseti hírlevelek küldése

Személyes adatokhoz való hozzáférés

A BA-RA Irodaszer Kft. lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy bármikor ellenőrizzék azt, hogy személyes adataik  megfelelnek-e a valóságnak.

Regisztrált Partnerünknek lehetősége van a régebben megadott személyes adatok megtekintésére és módosítására.
Ön bármikor - azonosítása után - tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését is.

Adatok tulajdonjoga

A fent említett célból tárolt adatok a BA-RA Kft. tulajdonát képezik, azokat a fent említett esetek kivételével más célra nem használja fel és nem értékesíti. Az adatkezelő - BA-RA Kft. - az érintett kérésére, az érintett adatait törli a nyilvántartásból.

 

Névnapok

Ma 2018. április 23., Adalbert, Béla napja van.

Holnap György napja lesz.

Közlendők

Tisztelt Látogató,

Kedves Partnerünk,

Köszöntjük webáruházunkban és reméljük, hogy megtalálja a keresett terméket! Ha mégsem vagy EGYEDI ÁRAKAT, illetve KONDÍCIÓKAT szeretne, akkor írjon vagy hívjon bennünket. 

                 Köszönettel:                     BA-RA Irodaszer Kft.

Az áruházban látható árak BRUTTÓ árak, melyek az ÁFÁ-t tartalmazzák!

A WEBSHOP ÉS AZ ÜZLET KÉSZLETE NEM AZONOS, EZÉRT BOLTI VÁSÁRLÁS ELŐTT KÉRJEN KÉSZLETINFORMÁCIÓT!

SZABÁLYOK  "Szigorú számadású nyomtatványok"  vásárlásával kapcsolatban.

                      

Kövessen bennünket!
Közösségi média